Crestinarea copilului reprezinta primul evenimen religios important din viata copilului.. Deaceeas se cuvine ca Botezul copilului sa fie pregatit cum se cuvine de catre parinti si nasi, pentru a fi un eveniment reusit.

Nasii sau parintii spirituali ai copilului, garanti in fata lui Dumnezeu si as oamenilor, sunt datori sa povituiasca pe prunc pe calea credintei si sa fie pilda de urmat.

Cine pregateste trusoul pentru botez?

Nasii sau parintii spirituali ai copilului , pe langa datoriile spirituale ,de a fi garanti in fata lui Dumnezu si a oamenilor pentru noul botezat, de a fi crestini ortodocsi si de a cunoaste Crezul sau Simbolul credintei, au si alte responsabilitati. Potrivit obiceiului, nasii, sunt cei care achizitioneaza hainutele copilului pentru aceasta ceremonie, lumanare pentru botez si un trusou botez .

Este de mare importanta, ca atunci cand se achizitioneaza articole pentru botezul copilului, trebuie sa se tina cont de cateva aspecte.

In primul rand modul cum arata articolele care se folosesc la Taina Sfantului Botez, este important, dar nu trebuie neglijate materialele din care sunt confectionate hainutele si accesoriile pentru botez.

Tinand cont de pielea sensibila a bebelusului, articolele din bumbac sunt recomandate, care permite pielii sa respire, nu provoaca iritatii si este foarte placut la atingere.

Casa de Moda IRRINI BEBE vine in intampinarea nasilor si parintilor, avand pregatite pe Magazinul online irrini.ro, tot ceea ce este necesar pentru acest eveniment religios, Botezul.

Pe IRRINI BEBE , brand cu capital romanesc 100 %, aparut in anul 2018,  gasiti o gama variata de articole pentru copii si bebelusi cum ar fi :  rochite elegante, camasi, body-uri, tricouri, pantaloni, salopete, pijamale, trusouri botez personalizate prin broderie, lumanari botez hadmade, cufere/cutii catifea botez personalizate si accesorii – pentru bebelusi si copii, toate in editie unicata.

Ce varianta de trusou botez alegem ?

Trusou de botez este setul care contine articolele necesare pentru crestinarea pruncului. Pe langa costumas botez/rochita botez si lumanare pentru botez, nasii pregatesc si un trusou botez pentru biserica.

Pe IRRINI BEBE aveti posibilitatea sa alegeti un trusou botez clasic sau nemarcat si un trusou botez personalizat prin broderie cu numele copilului, data botezului, imagine brodata, mesaj din partea nasilor pentru noul crestin. Este recomandat sa alegeti personalizarea articolelor de botez prin broderie, pentru ca acestea vor fi pretuite ca cea mai frumoasa amintire. 

Daca un trusou botez nemarcat se poate livra in 2 zile pe teritoriul Romaniei si cateva zile international, un trusou botez personalizat  prin broderie necesita mai mult efort si dureaza mai multe zile pentru a fi realizat, de aceea se recomanda sa dati din timp comanda , pentru a ajunge la timp. In principal , se personalizeaza prin broderie , fasa de botez, panza alba de botez sau crisma si prosopul cu capison sau prosop mare .

Multi nasi prefera sa fie personalizate si celelalte articole : sticluta pentru ulei, cutiuta prima suvita, prosopul pentru preot si sapunul. Deasemenea lumanarea pentru botez si cufarul/cutia botez din catifea sunt personalizate prin broderie . 

 Cufar botez sau cutie botez  din catifea in care se pastreaza trusoul este un accesoriu important ce nu trebuie sa lipseasca de la niciun botez.  Exista masi multe variante pentru personalizarea acestui accesoriu.

Fie personalizat cu numele copilului si data botezului, fie cu acestea amandoua la care se adauga o imagine brodata si un mesaj de suflet pentru copil din partea nasilor .
Cutia/cufarul de botez din catifea este foarte eleganta , frumoasa , practica si permite pastrarea tuturor articolelor din trusou in cutie .